top of page
DSC_0140-bewerkt.jpg

Christel Gelderman

Musicus

MUSICUS

Christel studeerde schoolmuziek en koordirectie aan het Conservatorium Arnhem en zang bij Gerda van Zelm en Lida Dekkers. Zij werkt sinds 1991 als dirigent met velerlei koren. Momenteel dirigeert zij

Het Herenakkoord in Arnhem.

Samen met haar man Wilbert organiseren zij enkele malen per jaar scratchdagen waarop in 1 dag grote koorwerken worden ingestudeerd en uitgevoerd.  Tevens organiseren zij koorprojecten.

Als soliste richtte zij zich voornamelijk op de oude muziek. Zij zong in vele Bachkantates de sopraanaria’s. Sinds 2008 heeft zij een

praktijk aan huis.

Christel Gelderman

Woont met haar man Wilbert Staal en dochter Arwen (2004) in Dieren. Arwen studeert Chemistry in Nijmegen, haar zoon Pepijn (2000) is balletdanser in Riga, Letland.

Naast haar passie voor de muziek en voor haar gezin is zij van kinds af aan geïnteresseerd in spiritualiteit. Inmiddels is de zoektocht naar spiritualiteit haar grote drijfveer.

Samen met Wilbert volgde zij sinds 1995 vele cursussen op het gebied van Bio energetisch lichaamswerk, Reiki en Lichtwerk en verdiepte zij zich in de Soefistische levensvisie. 

PRAKTIJK 

ZINGEN

In mijn praktijk kun je op zoek gaan naar de ruimte die er overal voor je is. Je zoekt met bewuste aandacht en een bewuste ademstroom naar jouw eigen kracht en je leert je te focussen.

Je leert je plek in te nemen en zonder oordelen je stem vrij te geven. Er is de juiste aandacht voor een goede stem- en ademtechniek. Jouw muzikaliteit onderzoek en 

ontwikkel je door middel van het uitvergroten van je eigen kracht, licht en emoties. Een theatrale aanpak die veel vreugde en plezier brengt.

"Door het venster tussen hart en hart flitst het licht ...."       Rumi

bottom of page