DSC_0140-bewerkt.jpg

Christel Gelderman

Ruimte Focus Stem

MUSICUS

Christel studeerde schoolmuziek en koordirectie aan het Conservatorium Arnhem en zang bij Gerda van Zelm en Lida Dekkers. Zij werkt sinds 1991 als dirigent met velerlei koren. Momenteel is zij dirigent bij de Liemers Cantorij in Zevenaar, Cantus Obliquus in Nijmegen en mannenkoor Het Herenakkoord in Arnhem.  Regelmatig is zij te horen als soliste. Daarbij richt zij zich voornamelijk op de oude muziek waaronder muziek van Dufay, Praetorius en Dowland. Tevens zong zij in vele Bachkantates de sopraanaria’s. Sinds 2008 heeft zij een

praktijk aan huis.

Christel Gelderman

Woont met haar man Wilbert Staal en kinderen Pepijn (2000) en Arwen (2004) in Dieren.

Naast haar passie voor de muziek en voor haar gezin is zij van kinds af aan geïnteresseerd in spiritualiteit. Inmiddels is de zoektocht naar spiritualiteit haar grote drijfveer.

Samen met Wilbert volgde zij sinds 1995 vele cursussen op het gebied van Bio energetisch lichaamswerk, Reiki en Lichtwerk en verdiepte zij zich in de Soefistische levensvisie. Momenteel scholen zij zich onder leiding van Mirjam Mentz. Lichaamsgericht, spiritueel therapeut in Rosmalen.

PRAKTIJK 

In mijn praktijk kun je op zoek gaan naar de ruimte die er overal voor je is. Vertrekkend vanuit het midden, tussen hemel en aarde, zoek je met bewuste aandacht en een bewuste ademstroom naar jouw eigen kracht en leer je je focus te richten vanuit jouw eigen licht diep van binnen. Op deze wijze werken met het fijnstoffelijke lichaam geeft je ruimte om op een andere manier contact te maken met alles om je heen, je plek in te nemen en zonder oordelen je stem vrij te geven. Er is de juiste aandacht voor een goede stem- en ademtechniek. Jouw muzikaliteit onderzoek en 

ontwikkel je door middel van het uitvergroten van je eigen gevonden kracht, licht en emoties. Een theatrale aanpak die veel vreugde en plezier brengt.

"Door het venster tussen hart en hart flitst het licht ...."       Rumi

Focus
Focus
press to zoom
Stem
Stem
press to zoom
Ruimte
Ruimte
press to zoom
Inspiratie
Inspiratie
press to zoom
Vrijheid
Vrijheid
press to zoom
Theater
Theater
press to zoom